Find den bedste kuffert til ferierejsen

26 juli 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle foretage en længere rejse? Så er det en god idé at have styr på familiens kufferter.

Store rejsekufferter

Hvis I skal være væk i længere tid bør du sørge for at familien er i besiddelse af mindst én stor og rummelig rejsekuffert. Det er ærgerligt at stå og mangle den rette påklædning i løbet af ferien. Og i en stor rejsekuffert er der plads til rigtig meget tøj.

Kabinekufferter

Der ud over er det smart at have en kabinekuffert til alle de ting man ikke ønsker at tjekke ind, for eksempel elektronik så som laptops, tablets, hovedtelefoner med videre. Og så kan I have diverse læsestof til flyet med i kabinen.

Kufferter med hjul

Her i 2021 er stort set alle moderne kufferter forsynet med hjul. De såkaldte trolley kufferter er nemme at have med at gøre idet du ikke skal bruge kræfter på at slæbe dem fra parkeringspladsen og til indtjekning eller gennem transithallen.

For det meste vil en stor rejse kuffert være udstyret med fire hjul hvor de mindre kabinekufferter ofte klarer sig med to af slagsen.

Kufferter til børn

Når familien skal på ferie under fremmede himmelstrøg, og I derfor skal med fly for at nå jeres destination, er det smart at lade hvert familiemedlem pakke sin egen kuffert.

Markedet for kufferter til børn er vokset inden for de seneste ti til femten år. Smarte og nytænkende produkter er kommet på markedet. Du kan for eksempel vælge en rullekuffert som er udformet på en måde så at barnet kan sidde overskrævs på den hvis de små ben skulle gå hen og blive trætte på vej gennem lufthavnen.

Barnet vil elske at have sin egen kuffert med plads til tøj og legetøj. Og ved at fordele familiens ejendele over flere kufferter er skaden ikke så stor hvis én af dem skulle blive forsinket.

Læs mere, og find familiens kufferter, på Ferieudstyr.dk

Flere Nyheder