Find din drømmerejse som afbudsrejse

04 juli 2021 Astrid Pedersen

Overvejer du at købe en ferierejse, men ser det lidt sløjt ud med kontantbeholdningen? Så bør du kigge dig ekstra godt om efter et godt tilbud på en rejse. Og her kan du med stor fordel vælge en rejse der udbydes som afbudsrejse.

Hvad er en afbudsrejse?

En afbudsrejse er i al sin enkelthed en rejse som sælges billigt fordi den oprindelige købere af rejsen har annulleret denne. Så er det at der opstår ledige sæder i flyet eller værelser på hotellet.

Et rejse bureau vil altid søge at dække sine omkostninger. Derfor vil rejsen blive udbudt på ny til nedsat pris. Når en afbudsrejse bliver udbudt sker dette som regel med meget kort varsel.

Den oprindelige indehaver af billetterne eller af pakke rejsen kan aflyse rejsen ganske få dage, eller måske endda timer, inden afgang. Derfor vil rejsen typisk være en del billigere end i sit udgangspunkt idet den fordrer en del mere fleksibilitet.

Du skal være forberedt på at skulle stå i lufthavnen inden for meget kort tid efter at du har købt din afbudsrejse. Men så kan du til gengæld regne med at spare høje beløb på din drømmerejse.

Hvorfor skal jeg vælge en afbudsrejse?

Når du køber en afbudsrejse sparer du som nævnt penge. Du kan samtidig være rigtig heldig at din afbudsrejse indeholder goder som du ellers ikke ville have råd til. Det kan for eksempel være et ophold på et luksus hotel, eller sæder på første klasse i flyet.

Der ud over vil du med sikkerhed kunne nå destinationer som ellers havde været udelukkede. Og under alle omstændigheder vil du med en afbudsrejse have flere penge til rådighed på ferien – penge som kan bruges på spændende aktiviteter eller lidt ekstra selvforkælelse.

Du kan finde din næste ferierejse som afbudsrejse online på https://www.rejsetilbud.dk/afbudsrejser/.

Flere Nyheder