Hvor meget kan du få i erstatning, hvis dit Qatar Airways fly er forsinket?

09 december 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis dit fly fra Qatar Airways er forsinket, har du i mange tilfælde mulighed for at få erstatning. Det er, hvis dit fly er forsinket i mere end tre timer. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med, om det bliver det. 

Hvor meget du kan få i erstatning, kommer an på, hvor langt du skulle være rejst med dem. Hvis din rejse var under 1500 km, kan du regne med at få 250 euro. Var den mellem 1500 og 3500 km, kan du regne med at få 400 euro. Var den længere end 3500 km, kan du regne med at få 600 euro. Det er altså en væsentlig portion penge, du kan få, ved Qatar Airways forsinkelser

Er du i tvivl, om du kan få erstatning eller ej, er det altid en god ide for dig at tjekke beregneren hos flypenge.dk. Det er et inkassofirma, der har specialiseret sig at få erstatninger tilbage fra flyselskaber. De har derfor skabt en beregner, der er meget nem for dig at bruge til formålet. 

image

Hvorfor bruge et inkassofirma til at hjælpe med at få erstatning? 

Måske virker det lidt overdrevet at henvende sig til et inkassofirma, hvis du vil have erstatning for dit forsinkede fly. Qatar Airways er vel ikke interesserede i at gøre deres kunder sure, og de skal vel nok betale dig, hvad de skylder dig, tænker du måske. 

Det er rigtigt, at de sikkert gerne vil yde en så god kundeservice som muligt. Det er dog ikke rigtigt, at du kan regne med, at du bare får betalt din erstatning hurtigt og uden videre. Selskabet modtager jo rigtig mange henvendelser hver dag om erstatning. Nogle af dem berettiget, andre ikke. Det tager derfor tid for dem at gennemgå dem, og de er nødt til at prioritere dem. Derfor kan det give dig mere gennemslagskraft, hvis du får et inkassofirma til at hjælpe dig. 

Flere Nyheder