Nyd det frie camping liv på Danmarks bedste campingpladser

20 oktober 2019 admin

Det er skønt at campere med hele familien! Hvor mange foretrække kedelige all inclusive ferier med alt hvad det indebærer af overfyldte lufthavne, triste hoteller og fastlagte måltider, bliver flere og flere danske familier bidt af det frie camping liv i den skønne, danske sommer. Har man små børn, er der da heller ingen grund til at plage dem med timelange flyrejser til fjerne destinationer, som man måske ikke engang rigtig får set, fordi ungerne hellere vil lege i poolen.

Dette – og mange andre aktiviteter – kan sagtens lade sig gøre under vore hjemlige himmelstrøg. Det handler blot om at vælge de rette campingpladser med fede faciliteter og en fyldt aktivitets kalender. Og blandt disse finder du Camping og Familiepark West.

Få de sjoveste oplevelser i den frie natur på Camping og Familiepark West

Camping og Familiepark West har den skønneste beliggenhed i det vestjyske, i nærheden af Ringkøbing. Du og familien kan trygt vende snuden vest over, når turen går ud på den danske landeveje med telt, autocamper eller campingvogn. Eller for så vidt også uden nogen af delene – Camping og Familiepark West tilbyder nemlig også udlejnings boliger i form af hytter og huse, som har plads til hele familien.

På Camping og Familiepark West kan du og de øvrige familiemedlemmer deltage i morsomme og spændende aktiviteter fra morgen til aften, for eksempel kano, robåds eller vandcykel sejlads, minigolf, beach volley eller fri leg på en af de mange legepladser.

Camping og Familiepark West råder desuden over et vandland, hvor de mindste kan boltre sig, samt en fiske og badesø for de lidt større. Du bestemmer selv, hvornår familien skal spise. I hytterne og ferie boligerne forefindes madlavnings faciliteter, og ellers kan pladsens fælles grill arealer frit benyttes.

Du kan læse mere om Camping og Familiepark West på https://www.campingfamiliepark.dk/

 

 

Flere Nyheder