Vælge en feriebolig tæt på naturen

09 oktober 2019 admin

Bor du i byen eller i en forstad, savner du sikkert naturen en gang i mellem. Derfor er det oplagt, at du tager ud i den, når du skal på ferie. Det er med til at gøre, at du kan få noget frisk luft og virkelig få mulighed for at gøre alt det, som du ikke kan til hverdag. Det er jo netop det, som ferien er til for. 

Hvis hele familien skal på ferie sammen, og I derfor leder efter en stor feriebolig, kan det dog godt blive lidt svært for jer at finde en, der er stor nok til at rumme jer alle sammen, og som samtidig ligger i nærheden af naturen. 

Men det kan heldigvis lade sig gøre for dig. Et af de steder, hvor du kan tage hele familien med hen er på Røndegaard på Djursland. De har tre store ferieboliger med plads til mellem 20 og 27 personer, og der alle ligger midt i Nationalpark Mols Bjerge. Det kan derfor ikke blive bedre for dig, når du drømmer om at komme tæt på naturen. Læs mere på http://roendegaard.dk/ 

Det er virkelig hyggeligt at kunne samle hele familien en uge eller to i sommerferien. Mange familier har i dag ikke så meget tid til at se hinanden, fordi der også er arbejde, uddannelser og hobbyer, der skal passes. Derfor ender I hurtigt med kun at se hinanden til runde fødselsdage og andre vigtige begivenheder i familien. 

Når hele familien er samlet, er det dog også rart for jer, at I kan være sammen om nogle oplevelser. Det kan godt blive lidt tungt, hvis I bare skal sidde og snakke hele tiden. Derfor er det netop smart, at I har naturen lige rundt om hjørnet. Der kan I gå ture, cykle, samle sten eller urter og mange andre aktiviteter, der kan involvere både børn og voksne. 

Flere Nyheder